Tiimimme

OLEMME SITOUTUNEET AUTTAMAAN SINUA

 

Jussi Paarma

Yrittäjä


Terve, 

Ajattelin tehdä lyhyen esittelyn itsestäni, kun asiakkaan kanssa juteltiin eräänä päivänä siitä , että on mukava tietää kenen kanssa asioi ja keneltä tilaa esimerkiksi ikkunanpesut. 

Minä olen siis Jussi. 

Yrityksen yrittäjä, markkinointimies, toimistosihteeri sekä kenttätyöntekijä. Minulla on kymmenen vuoden urakkatyökokemus ikkunoidenpesuista. Aloitin kyseiset hommat kesätyönä 14-vuotiaana isäni yrityksessä joka pesee suurkohteiden ikkunoita ja teemme edelleen yhteistyötä ikkunanpesuissa. Mm. sairaalat, varuskunnat , suuret yritys rakennukset, koulut ja mm. Helsinki-Vantaan lentokenttä on tullut tutuksi vuosien varrella. Tällaisten kohteiden ollessa kyseessä kannattaa alustavasti kääntyä Suomen Laatupuhdistus Oy:n puoleen. Ajatus omasta yritystoiminnasta kehkeytyi vuosien varrella siitä syystä, kun ihmiset jotka olivat töissä edellä mainituissa paikoissa usein ihmettelivät miten nopeaa ikkunoidenpesu voikaan olla, ja tuumailivat että "Voisittekos tulla meillekkin pesemään ikkunat, tuo käy niin nopeasti ja vaivattoman näköisesti" Useasti olen kuullut myös, että omakotitaloissa asuvilla saattaa mennä useita päiviä tai jopa viikkoja , että saa urakan valmiiksi. Ja myös sen, että aikaa on vaikea löytää siihen omien kiireiden keskellä. Minulla on ollut kaksi todella isoa omakotitaloa joiden valmistumiseen on kulunut enemmän kun yksi työpäivä. Monet omakotitalot valmistuvat usein paljon nopeamminkin kuin päivässä. Ikkunanpesu on siis todella työ mihin voi erikoistua. 

Yrittäjänä toimin nyt neljättä kesää. Tahdon yritystoiminnassani panostaa mm. asiakaslähtöiseen ja ystävälliseen palveluun sekä mukavaan palvelukokemukseen, aikataulujen pitävyyteen sekä sovittujen asioiden hoitamiseen juuri niin kuin ollaan asiakkaan kanssa sovittu. Uskallan kutsua itseäni tämän alan rautaiseksi ammattilaiseksi ja siksi lupaan 100% tyytyväisyystakuun töilleni. 

Noh, siinä tuli lyhyt info yrittäjästä. 

Ollaanhan kuulolla jos sinulla tulee tarvetta ikkunoidenpesuille Mukavaa viikkoa sulle ! 

Kirkkain ja ystävällisin terveisin Jussi.